Svamp på penis – behandling

I denne artikel:

Produkter til behandling af svamp på penis, kan ses her

 

Behandling af svamp på penis

 

En klassisk fejl er, at mange mennesker tror, de har vundet kampen mod infektionen af candida-svampen på penis, når symptomerne ikke længere er synlige. Konventionelle behandlingsmetoder behandler som regel kun symptomerne – ikke årsagen til infektionen. Derfor kan svampeinfektionen potentielt vende tilbage på et senere tidspunkt.

 

F.eks. kan overdrevent brug af antibiotika forsværre siutationen, idet  disse svampedræbende midler også dræberr de bakterier, der ellers normalt holder candidaen under kontrol.

 

Gærsvamp af candida-arten har evnen til at mangedoble sig selv hurtigt og sprede sig til andre dele af kroppen. Alvorlige helbredsmæssige problemer kan desuden blive fatale, hvis svampen forbliver ubehandlet. 

 

 

Selvom de ydre årsager til svampeinfektion er kendte, er væsentligste medvirkende faktorer svamp på penis ofte overset. Konventionelle behandlingsformer er kun designet til at behandle symptomerne og ikke årsagerne til problemet. 
 
Ved at ændre nogle grundliggende livstilsvaner kan du ofte undgå, at svampen vender tilbage. 
 
 

God råd mod svamp på penis

 

En kortvarig antibiotikabehandling kan være nødvendig for at fjerne symptomerne. Dog er den forebyggende behandling vigtigst, da den tager udgangspunkt i årsagen til svamp på penis. Det er vigtigt, at du følger følgende forebyggende råd mod candidasvamp for at undgå, at de vender tilbage:

 

  • Undgå overdrevent brug af svampedræbende salver og creme indeholdende antibiotika
  • Indtag færre fødevarer, som stimulerer candida-svampens vækstbetingelser  – f.eks er fødevarer med mælkesyrebakterier såsom probiotisk youghurt og hvidløg indgå i en candida-kur.  Undgå desuden som så vidt muligt forarbejdede fødevarer.
  • Undgå stærke og parfumerede sæber
  • Undgå syntetiske underbukser og jeans, da fugtige forhold i skridtet giver candida-svampen gunstige vækstbetingelser.

 

Produkter der anbefales til behandling af svamp på penis, kan ses her

 

 

Kilder:

 

SundhedsLex – “Svamp på penis”

http://www.sundhedslex.dk/svamp-paa-penis.htm

 

SundhedsLex – “Candida-kur”

http://www.sundhedslex.dk/candida-kur.htm